***

…бачте, як снам неба вірить ніч,
як думки пнуться слідом за вітром,
і клекочуть, шумлять в далині,
і палають зірки, наче квіти…

то коханням упоєні ми
іще мріємо в цім грішнім світі
вдаль одною рікою плисти,
щоби Щастю, мов діти радіти!..


Рецензии