Запорука щастя

Ми вже обмінялися гормонами,
Своїми бактеріями, мікробами.
Їм разом вже мило, затишно, зручно.
Вони з двох, одне ціле сформували,
Наші половинки як клеєм з’єднали,
Сприймають друг друга спокійно, мирно.

Пристосувалися один до одного,
Єдиного організму складного.
Процеси біологічні єдині.
Не треба їх далі провокувати,
Надалі  їхній спокій тормошити.
Будемо надалі друг другу вірні.

Нехай продовжують мирненько спати,
Не треба ще когось, інших, приймати.
Не треба нам хламідії, сифіліс,
Кандідоз, мікози, дерматофітія.
Відміняє жадане побачення,
Незначний, простий на губах герпес.

                М.Родиненко


Рецензии
Интересно Николай. С уважением Иван.

Иван Терёхин   02.12.2014 05:32     Заявить о нарушении