***

Знову закохана у біль,
слухаю  щось бездоганне.
Сльози течуть в усі рани,
шукаючи в когось поради.
Радію що поруч зірки,
хоч вони це далеко не ти.
Хоч вони це  присмак туги,
вони поруч,
вони ж бо не ти.


Рецензии