Предупреждение жене

   Попередження дружині
 
Кажеш я твоє серце,
Рахував значить ми єдине ціле.
Відповідав  - ти моя радість,
Всім знайомим на заздрість.

Але став між нами пульт від телевізора,
Непоборний як акт ревізора.
Говірливого екрану мелькання,
Знищує паростки кохання.

Прислухаєшся до  дуету  коміків.
До дитячих  байок політиків.
Серце колотить від тиску,
Сліпнуть очі від гніву.

Бити  тебе не вистачає волі,
Але знеможу миритись долі,
Перейду  спати до кабінету,
Свого надійного намету.

Мишкою відкрию світ Інтернету,
Полечу на  іншу, щасливу планету.
Розшукаю привабливі об’яви,
Направлю дівчатам відповідні заяви.

Почну своє життя спочатку,
Вплигуючи  в ту ж пастку.
Задивиться  нова на  плаский екран,
Відкриє мені до інфаркту кран.

Тому, не маючи  сил зносити наругу,
Вирубаю від світла всю округу.
Будемо при лучині обніматися,
Насолоджуючись життям кохатися.
 
              М.Родиненко
 


Рецензии
Замечательно, Николай! Хоть я и не украинец, но всё понял без переводчика. Вообще украинский напевный и красивый слог мне нравится с раннего детства. С удовольствием пою в компаниях украинские песни! Особо нравится ""Червона Рута". Служил на заставе вместе с украинскими и белорусскими друзьями! Творческих успехов Вам , Николай!И с дорогой жинкой "при лучинi обнiматися"!
С уважением, Василий...
P.S. А на мой юмор в комментариях особо не серчайте и не журитесь...

Василий Домрачев 2   03.12.2014 00:20     Заявить о нарушении