Стадо

Люди прагнуть щястя,
Люди прагнуть свободи,
Люди йдуть стадами,
Мов барани пруть на ворота.

Де те щястя яскраве,
Де та воля мрійлива,
Ось, між калюжами крові,
Там де сердця не видно.

Чи то співа соловейко,
Чи то лайлива ворона,
То не щястя, омите сльзою,
То не воля, як руки у крові.


Рецензии
Згоден!!
Д'якую!

Ю.Алтайцев   03.05.2015 21:43     Заявить о нарушении