Dancer In The Dark - Танцююча у пiтьмi

Сковане життя пустоти,
кружить танець над нами вночі.
ми бачимо світле майбутнє впереді,
Але то світло гасне уночі.
Можливо не ми,
Можливо не нам:
Співай голосніше;
Гори зоря.

Кохання зітре натхнення ночі
І місяць згасне від сумнівів, і очі
Не побачать той шлях,
і знак,
Не повернуть на правду життя
і заблукають у грудях,
у наших снах.

Мелодія шуму вітру,
Ні, це його спів.
Люському слуху не досягнутий
і не зрозумілий зміст.

Відчуй цей подих між світами-
двома дверима.
Ти стоїш між вибором завжди-
душа незрима.
І вважаєш це твоя доля-
з ключима,
Покинь цей шлях журби-
струна невловима.

Навіщо жити прісним небаченням,
Смій, іноді в серці побачити:
Віру,Надію і Любов -
вони запалять твою кров.
Між двома дверима:
Смертею і Життям
Твоя душа - нескорима,
Цим гостям.

Можливо, Це - Ми,
Можливо, Це - Нам:
Передбачення дозволить уважніше
Для мрій, прорости крилам.


Рецензии