Кiнцева

Уяви мене і назви мене
Так, як зватимеш наодинці.
Затягни мене, в темінь вимани,
Розітни мене на папері.

Я щодня народжую привидів, 
Як то личить пристойній жінці.
Проведи мене, вийди, виведи, -
До метро. Обережно, двері…

(обійми мене і звільни мене!)
Я не в стані сміятись вголос:
Я твоїм захлинаюсь іменем,
Я ковтаю тунельне мрево…

Рушники, ручники і поручні,
Тнеться тиша тендітна – колесом.
І усе здається, що поруч ми,
І наступна буде кінцева.


Рецензии