Л тня пристрасть

Блакитні очі споглядають,
Вони любого закохають,
Ти так прикрасна, ти мій сон.
А пам'ятаєш? Серця билися в унісон.

Липневий дощ постукає в вікно,
Яскраві фарби намалюють нам кіно,
Де ми щасливі,молоді,
Як парусток весняний ще такі крихкі.

На березі самотньої ріки,
Зустрінемось з тобою,і будемо завжди,
Кохати наше літо,і пам'яті думки,
Зберуть докупи серця уламки...


Рецензии