Нема серця без порок в

Світанок чистої роси,
Цвіт жовтих мальв на твому платті.
Бульвар осінньої краси,
Все місто у дощовому передчутті.

Зелений парк пустих алей,
Думок про світлий рай,
Романтик скурить останній відчай,
Серед мільйона лиць його впізнай.

Зелений чай,кохання без мороки.
Ванільна осінь,необдумані кроки.
Нещастя спишуться на вроки,
Немає серця без пороків.


Рецензии