Для укра нсько нацгвард

Повір у себе вже сьогодні,
У свої сили ,у життя ,
І те що зле було напередодні,
Ти просто викинь в забуття.

Повір у краще для вкраїни,
Зроби свій внесок в бородьбу,
За незалежність України,
За незалежну Батьківщину,

Знайди в собі сили,
Коли задлось усе вже втратив,
Боротись докінця щосили,
Загарбинка в війні зуміймо разом покарати.

Ти не здавайся навіть сам,
І поруч тебе ані духу,
Ти вір небесним чудесам,
Придать небійся долі правильного руху.

Життя,таке воно життя,
І доля різні випробовування може дати,
Та не страшна тоді поразка,
Коли знайшов ти сенс свого життя.


Рецензии