Згадай

Я хочу чути
Нічого.
А відчувати-
Лиш сутність буття.
Чи біль, чи щастя
Майнули раптово,
Як ти промайнув наскрізь мого життя.
Як чекав ти,
Чи плакав,
Чи молився ти днями за те,
Щоб відчути того, шо ти втратив,
Чого ніхто тобі не поверне.
Згадай
тільки море і зиму.
Ті разом проведені дні.
До небуття вони стрімко так линуть.
Вони линуть до болі в мені.


Рецензии