Киевская Русь

Перемоги не потрібно ,         
Обійматись нам не час ,               
Трупи русичів благаєм               
Поєднати знову нас .               


Перемога поміж русичами в справжній це загальна наша поразка між русичами
час всім об"єднатись в Київську Русь .


Рецензии