Я з тобою

Я з тобою.

І нічого у нас не змінилося.
І на серці щемить так само.
Лиш, хіба що, рука,
що за мене трималася,
вже пустила мене . Навіки.

Захолола... Знать, не судилося.
Куля вдарила. Під там-тами...
Ти пішла. І, щокрок, поверталася.
Я з тобою. Заплющ повіки.

Там - у темряві того Ніде,
я візьму тебе знову за руку.
І назавжди ми поруч підем.
В Рай і Пекло.
В Любов і муку...


Рецензии
Не может не тронуть до слёз... Спасибо. Ш

Шпинель   28.11.2014 19:19     Заявить о нарушении
Вызвать эмоцию - это ли не цель любого автора? Спасибо.

Парень Из Преисподней   28.11.2014 20:51   Заявить о нарушении