War

Змінився світ, змінились наші сили
Немає більш довіри і тепла
І серце небажає бути сильним
В думках лунає "знов страшна війна".
Вона бере все найдорожче, найрідніше
Не бачить сліз, не знає слово "біль"
Любов, Надія, Віра - все це знищить
Війна бере, сильніших сред всіх.
Десь плаче мати-син її загинув
Віддавши всю любов своїй землі,
Гeрой - почує мати серед тиші
Для неї він завжди буде живий.
І матерей таких вже сотні налічилось
Ніхто із них не знав, що буде так
Однак оті сини, в живих що залишились
Від ворога країну будуть - захищать.
Запам'ятай, Війна -страшенне слово
Ти знаешь брат, що ми не вороги
Благаю брате, відпусти на волю,
Зніми із нас залізні кайдани!


Рецензии