Я справжня

Я справжня! Я не вигадка, не казка!
Справжнісінька!!! До кінчиків волосся.
Торкнись мене тихесенько, будь ласка,
Та зрозумій ­ тобі це не здалося!

Я не химера! Я існую дійсно!
Нехай для тебе ще і досі дивна,
Моїх цілунків лагідних намиста
Все це тобі підтвердять безсумнівно.

Ні, я не сон! Прокинутись не бійся!
Я поряд! Ти вдивись у мене пильно,
Та в сумнівах безглуздих не барися,
Бо виконати мрії я всесильна!

Бери мене! Кохай, немов востаннє!
Я не примара! Я із твого світу!
Я ­ нагорода за твоє чекання
І мною ти лиш гідний володіти!


Рецензии