Я все життя..

Я все життя храню у серці
Любов до рідної землі,
Жовто блакитний прапор
Мені миліший за квітки

Надія в серці невгасима,
Палає у душі вогонь!
Країна ненька неділима,
Їм не зламати нашу бронь!

Не зрозуміти нашу єдність!
Любов, надію, почуття,
Тим,хто забруднивши гідність
Начищує своє взуття.
 
І Земле рідна допоможе,
І страх вгамує стук сердець..
Я знаю, Україна переможе!
Настане мир, війні кінець.


Рецензии