Не на продаж...

Мені здалося ж раптом:
Що ти хамиш навмисно,
Бо віриш в думку свято:
Вся правда - ненависна.
Що всі слова - брехливі,
А почуття - несправжні.
Та ти збагни, мій милий:
Кохання ж - не продажне.


Рецензии