Дигахъуйс

Дия варгина гадай,
ХIу царри нам дигахъуй.
Нуни белкIунил далай,
Ца хIатI цайра бучIахъуй.

Чяйзе шекер бушале,
КьутIкьуй чяй миръи дурар.
ХIу мякьизе ругьале,
Гьар мурад таман бурар.

Бухъянила эрхоле,
БекIизе бурхар гъагъдеш.
Рурси мякьла аголе,
Бурхар гIямрулзе кIумдеш.

УркIи аргъибил дигуй,
Ругьаб жан гьар кудила.
ЦархIале хIу дигахъуй,
Царри бутун уркIила.


Рецензии