Белыми пятнами

білими плямами серця розриваються.
Білими краплями душі згортаються.
Білими степами рідні скитаються.
Білими зорями ми сподіваємось.
.
На Що сподіваємось? - миру та злагоді.
Де ж ми скитаємось? у воронці, на пагорбах.
Де загортаємось? Поруч з московією.
Де розриваємось? Там, де хоробриє ми.
.
Білими крижами стануть червоні плями.
Білими, білими стануть чорти із ями.
Білими фразами нас окунають в прірву.
Білими білими бачим ми все у зимку.
.
Білими фарбами ми застилаємо вікна.
Чорними душами ми закриваємо світло.
Білими фразами нас окунають у прірву.
Але не бачим ми це, бо звістно все біле взимку.


Рецензии