Прошепочу тобi колискову

Прошепочу тобі колискову,
Теплим вітром у ніч снігову,
Щоб бажалося  знову і знову,
Чути пісню від мене нову.


Хоч співати я буду безслівно,
Серце ритмом про все розповість,
Що ти мрій довгождана царівна,
А я твій, ненав’язливий гість.

Не відчую ні втоми ні часу,
Колискова заснути не дасть,
І коли сонце зорі погасить,
Шлях в майбутнє відкриє для нас.


Рецензии