Десь пiд Iловайськом...

Розгнівана земля стугнить і плаче,
І не приймає - навіть не проси! -
Бандерівських загарбників собачих,
Під Іловайськом їх ховали пси.

Двох-трьох вояк героями назначать,
А сотням інших - згинути за так.
Їм що, їх навіть в списках не зазначать,
Їх просто закопають, як собак.

Свідома пані, ти усе ще скачеш,
Ще верещиш про кружевні труси?
Усіх твоїх любовників, одначе,
Під Іловайськом хоронили пси.

Ну що, свідомі, будем воювати,
Чи ви уже повісили носи?
Ішли б ви вже додому та до хати,
А тут... по вам вже завивають пси.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.