59 -7-

Ми пливемо в цьому Океані.
Час пливе. Пливе життя.
Витікає суміш  з аквалангів.
Сенс буття від нас втіка.

Стоїмо на березі. Сідає Сонце.
Ось Меркурій блисне, а за ним Зоря.
Вкриє ніч нас зоряним подолом.
Підем рінню в затиш маяка.

Підігріємо вина.
Скуштуєм марципанів.
Хтось платівку Шуберта поставить, потім  Queen.
Ніч бездонна буде і щаслива.
Ти цього хотів?


Рецензии