непритомнi

один одним отруєні
непритомні апостоли
перетворені в культ
перетворені в попіл

їх побачення вдень становилися постами
теплий кисень в легенях змінявся на опіум

по непарних днях - прокляті
і по парних - блажені
у потворності - гарні
у спокою - скажені

ті, що ніколи не будуть сивими
не будуть хворими, старими, товстими
не помруть від раку, нових штамів грипу, прокази, еболи

у листопаді разом вони вже не стануть дорослими.
чуєш?
вони разом ніколи.


Рецензии