На Мове

Коли хочу жити -
Озброюється
Коли хочу співати -
Лається
Якщо раною вкривсь -
сіллю стелиться
А по лівій щоці -
Ухиляється

Якщо вигод немає -
Скасовується
А добром постелити -
Впирається
Тьма очей на любов -
Не змінюється
Миттям ніг по нужді
Займається

І молитви слова -
Тільки мелються
Якщо гола спина -
Раптом вчепиться
Той хто вірить в любов -
Оголюється
А одягнений тільки
всміхається

І крізь зуби слова його
Сіються
Ну а серце-сухар - лише
Шкіриться
Може десь все "слюбится-
стерпится"
Тільки в Церкві таке -
Нісенітниця

І не страшна сердець
Ожеледиця
Навіть та, що не
Виліковується
Може десь все "слюбится-
стерпится"
Тільки в Церкві Любов лише вміститься
Тільки в Церкві в Любов лише віриться
Тільки в Церкві Любов вважається


Рецензии