Несемо тяжко хрест ми все життя..

Несемо тяжко хрест ми все життя,
на кожнім кроці бачимо нещастя.
Та наша правда й наше каяття
за золото ніяке не продасться.

Нехай простіші ми.це не біда,
нехай всі ллють на нас багнюку.
Та наша гідність - вище всіх,одна.
Ми свою совість взяли за науку.

Нехай залишимося в світі ми одні,
нехай цькують нас,б'ють палками.
нескорений наш дух показує мені,
що не зупинять нас кайдани.

Коли суд Божий буде на землі,
коли заплачуть вороги від горя.
залишимося вірні ми одні.
Нехай нас у в'язницю запроторять.

Ми й там стоятимемо вірно за своє,
сміючись в очі і не впавши на коліна.
Для нас дорожче те,що в нас вже є.
Це наша совість. честь і ненька-Україна.


Рецензии