Коханому. Нiчне

Я дозволяю собі звикати до Тебе
Думати, згадувати, закриваючи вічі
В тебе жести і рухи – такі чоловічи
Але ж ти хлопчик. Та, мабуть, так треба

Щоб ми зустрілись під смарагдовим небом 
Такі різнючі та вражаюче схожі
То може ми – просто такі перехожі
Що стрілись на мить – може й більше не треба?

Та я простягаю долоні у простір
І хочу натрапити в темряві тільки
На плечі Твої та вуста, що настільки
Нестримні і так біснуваті у млості!


Рецензии