Бомонд

Була недавно у бомонді.
Усюди - знамениті морди.
Гуляють, розважаються та п'ють.
А п'ють, як коні,
Не дивлячись на безліч забобонів.
Ніхто не думає там про людей,
Їм всім начхати на країну,
В усіх багато дармових грошей,
Як липу, обдирають Україну.
Їх не цікавить люд убогий
Нітрохи. Вечір довгий
Вже закінчився. Знамениті морди
Полізли по домівках.
А бездомних орди
Дітей по вулицях гуляють -
На вашу ласку сподівають.


Рецензии