ДяргIибти дигай

Ну хIечи лявкьухIели,
Хира вавнала хала.
Дила хIебирадлира,
Бара хIурмат дигайла.

ХIу шалгIеррулхъулири
Ца гъаялра хIеили.
Уктемли ратрихьилри
Ну мучла хIеварили.

Авлахъ вавнали кьяйда
Дигили бицIиб уркIи.
Амма дигай гьаргдарес
Кумек хIебарри хIуни.

ГьанахIи наб гIеларад
Селис рашусири хIу?
ДяргIиб палдализирад
ЦIа атхIелкни багьигу.


Рецензии