Зм я розлуки

Пахучий спокій заколисаного травня,
червневий лік гарячого жалю,
чия в розлуці була правда,
я на прощання руку потисну.

Серпневий гомін, музика прощання.
лодонею торкнусь твого чола,
і чути тільки  стомлене шипіння,
до почуттів добралася змія.
 
Зловтісна крихта вічної скорботи,
чаруючий недолік у тобі,
цієї осені прекрасна позолота,
ще досі мешкає в мені.

Ще досі грає серпень на світанку,
чекай мене, я ще прийду.
залиш собі найкраще,  наостанку,
я ще колись свою любов на двох нас розіллю.


Рецензии