Ма х радко, хай, рэяць стужк...

Маіх радкоў, хай, рэяць стужкі,
Дзе годы міласьці нясуць,
Балотцам, лесам, ў сьцежках вузкіх,
Якія Матчынай заву.

Над тым пазгінуць хмар навалы,
Слатою, быццам каламуць,
Старонкаю мільгнуць крывавай,
Ды долу лісьцем ападуць.
-15.11.14.


Рецензии