Навощу я С3лу и пустю в облака

Ну, Стрылу.
ПаниМаш?

Я дожыв до аж ста, Х.
Шо ж робыты щэ Морды.
Но-оно цип ГОМно выглядаць па экрань.
В городскых бо садках
Огородникый стольКИ ЗЬ,
Що я но гонды во
Йим и жру цыбаха вз.

А ву хавуз ныма
А ны крышычкы й солы.
А ны сахару даж,
Шоб в салат да, ху, й кашьк.
А на нащо мни та
Молодая силётка.
Що, вона но ядра
Мне пачыхСце спакВаль?

Эх! А в Вощын ны хош?
Навощыты коб струны.
Да узяты на зубк
Хоть нэмчуру яку щ.
А я йду на Подыщ
Да в Опадыща туткы ж.
Щоб оно взять фасоль
А ны цип сь каленьДарк.

Да. Дахаты прыеХав –
А хаваты нечава:
Дэ бо сёня Луна?
Ув якых хоць бык знак?

Ну, возьмы груд пыска
Да зорудь избу Малцы.
А чого. Дундака ж
Ны познають и так.
НыпрычосаНага й ий не здий мий нога ж.

Данко ваш
БрылиАнт

…А! Ну, Ха –
Так Хирона
С Кентавром вси знайм

...ну, щэ гэто куда.
Я НЫ зна


Рецензии