Думы про род но сфой

– Но о гэто геройсф

Молодая сыстра
У мынэ тута гондэ
Да пропала ж, ты ж бач,
Дэсь ув жмудь чы в кацап ш.
А я гонды мудак.
Бо, ты шо, шо такое
Я шукаю в бадьяхв.
Ах, я ж баба Яга щ!

Абяцаю ж я вам,
Што найду всё такое.
Шо шэ мае да мянь
Дачынене якой.
А тада вжа и, вах,
Хоць памру прыспакойна зь.
Ибо бабу Настаськ
Увшановваю влад.

Дабярусь я зь да падл.
Коль в Маскве с ПадмасковЕ
Дзесьци згинуля бякш
У в падобЕ сямЯ СЬ.
Ясыны-ясыны!
Чы я сын Бабы Саи
Чы я но гонды во
Щэ якыйся босяк?

Не! Му-му я ву дакш.


Рецензии