Гьарх! ейзести дигай

Дила урк!иличирти нуни чизи дуриша?
Михъирлизибси лами чинабях! лайбак!иша?
Абалки саби урк!и, гьанна, абдал дигайли.
Игули саби михъир,дигайла г!язабтани.

Х!у унраличив левни риасри хIебагьурси,
Биэши х!ябра кункли, х!ерриэс дунъяличир.
Х!ела х!улбала х!ерли, риасри х!еряхъибси,
Гьанц!а заклаб лагьаван,х!ябра кункли урцаси.

Балулра, х!ела урк!и саби миъван бярг!ибси.
Х!ела ванал х!ерлизир балулра дигай агни.
Ламартла кьялшубазир,гьарх!ейзести дигайла.
Бура гьанна, ах!ерси, ну секьяйда рерциша?


Рецензии