***

Пів кроку зроблю, шляхом в пів життя.
Візьму за руку ніжно й поцілую.
В коханні щирому зізнаюсь я,
і як твоє кохання я ціную!

Візьму на руки й понесу,
проторенними стежками кохання.
Якщо потрібно, я й до Господа дійду,
;і попрошу, щоби провів він нам вінчання.

Тебе кохаю, ти в душі моїй!
І розум мій ти також полонила!
Лиш Ти... Ти Ангел мій!!!
Я твій Руслан, а ти моя Людмила!


Рецензии