Чому не л таю?

Чому не сокіл, чому не літаю?
Чому без візи ніде не буваю...
Не бачу вільне життя за морями
Де користуються люди правами.

Чому смілий птах повсюду буває?
А тут на землі свободи не маєм...
Чому купу гривень не заробляю?
Може тому, що правди не знаю.

А істина в світі повинна одна-
Щоб кожна родина заможньо жила.
В цьому є сила, могутність держави.
На вірність і честь тобі присягали.

    24.11.2014. (17-30 )


Рецензии