Тебе нема - не вм ю жити...

7:00. Холодний ранок.
Чашка чаю на столі.
Збираюсь швидко, поспішаю
По справам. Не по собі.

Гарячий чай, душа холодна,
Втомилася сповна.
І нерви, як єдина нота
Бринять у виді "на очах сльоза".

День за днем аналогічно.
7:00. Погода. Ранок.
Чашка чаю. Втомлене обличчя.
Біжу по справам. Треба, знаю.

Крім мене, скрізь життя вирує.
Тебе нема - не вмію жити.
Ти поряд, тоді живу я.
А так...

Холодний ранок.
Чай непитий.
7:00.
Черговий день нежити.

19.11.14.
(с) Анастасія Мельник


Рецензии