***

скіталися, сумнівалися -
.... бо колись ...
                ..розувірились.

сіяли, сподівалися -
..віри Дерево
                ...Виростили.

натхненно Здіймалися-
Міфи -
             ...розвіяли.

Свободою в грудях -
                - Плоди Світла ..
                .. Поширили!

В себе вбирали їх,
сили черпали ,
а кому не вистачало -
того пригощали.
Не всі брали,
і в тінях себе ховали .

Кожну хвилину-
                нова новина.
А в Сердечну Долину-
                надія      у  Чудо лине.   

Ми - Об'єдналися!
В себе -
                Повірили !
Йшли гуртом,
                боролися,
                гинули.... .. . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
                темряву слухали,
                в горі кружилися, ...
                до Зірок - зверталися,
                на Сонце дивилися, і ...

- Щиро Молилися.

осуд і паніку,
                . .викорінюючи, - . .
 прийшли взамін
             чари Правди Всебічної!

Повставали!
       Й Волю -
                Показали!

Ми зробили Це.
це - Ми !!!!..... -
                ..аж не вірилось.

одну боротьбу - Виграно.

А далі -
            ...війни продовження. . .
і в єдності - Ми може
                Зможемо
                .


Рецензии