Ностальг я

Моральні цінності життя,
Онлайн їх просто вже нема,
Немає дружби,ні кохання,
Це все брехня віртуальна,

Забули про дитиство без інтернету,
Ми викинем минулого дискету,
І застарілий магнітофон на касети,
Стре ностальгію нашої планети,

Життя без мобільних телефонів,
І звук стареньких саксофонів,
Не знати нам цього життя,
Воно пройшло без забуття.


Рецензии