Ми за мирну краiну

- 1 -
D
У ляльковому театрі
D
Знов аншлаг – іде вистава,
G
Тут акторів забагато,
A
Але то не наша справа.
D
А вони напевне знають,
F#
Чого нам не вистачає,
Hm
І в руках своїх тримають
G A
Наші радості й печалі.

І Пр.
D C#
Інакше це і не назвеш,
F#m A
Невже цьому немає меж?
Hm G
Якщо ти знаєш, куди йдеш,
A
Чи вірно обереш?

ІІ Пр. 2р.
D F#
Ми за мирну країну, Ми за мир у кожен дім,
G A D
І за вільну Україну, Й буде так, як ти хотів.

- 2 -
А ми наче буратіни,
Всі із довгими носами,
Сліпо віримо картині,
Що постала перед нами.

Й перед отакенним носом
Крихту правди як дізнатись?
Із людей ляльок вже досить!
Із життями годі гратись!

І Пр.
ІІ Пр. 2р.

Ми за мирну країну, Ми за мир у кожен дім,
І за вільну Україну, Й буде так, як ти хотів.
Ми за мирну країну, Ми за мир у кожен дім,
G
І за вільну Україну,
A
Хай буде так,
A D
Хай буде так, як ти хотів!

26.09.2014


Рецензии