Не треба коханому серця мого

І зовсім все не так, як я гадала,
Кохання не завжди відповідне...
Навіщо ж я тобі розповідала
Про полум'я, що вітер не задме!
Розкривши груди, серце діставала...
Необережно з ним чогось ми повелись,
Із рук сковзнувши, на пісок упало,
Але не вмерло, б'ється ж, подивись!
І серденько напружилось востаннє,
Останній раз здринулося воно...
Ніколи та година не настане,
Що б знову для кохання ожило.


Рецензии