Живи Ненько!

Закрити очі б на хвилинку
Забути про війну і страх
Так хочеться щастя у будинку
Та не для нас, це не для нас..

Настало сіре небо перед очима
Ми бачили і кров і біль і страх
Так хочеться не віришувати все грошима
Та не для нас, це не для нас

Ти хочеш миру, хочеш щастя в дім
Хочеш зранку пісню солов"їну
Але виниш ти неньку Україну,
Що породила всіх твоїх синів

Так підіймись, не вмерла Україна!
Ще жити їй, переживать нас всіх..
І буде в нас і щастя в домі і пісня солов"на!
А поки що зберемось у братсво ми єдине
Наведемо порядок первинний в Україні!


Рецензии
Гарно. Дякую.

Наташа Ульянова   23.11.2014 15:32     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.