Математика життя

Привітання,
з нагоди одруження, Андрія та Богданки.


Щоби не бачити сумну,
Дружину в клопотах буденних,
Бери із неї похідну,
Логарифмуй її натхненно.

І в час коли  у вас підуть,
Вже інтеграли та границі,
У ній знайшовши свою суть,
Вже не дивись  по молодицях!


Рецензии