Хуртовина цвiтiння

Біла, пухнаста, на дотик – ледь прохолодна.
Легка, срібляста, мов зірочка-крихітка з неба.
Сніжна, вродлива, на пальцях розтанути згодна.
Долоні любові розкрий, більш нічого не треба.
Що їй зима, з крижаною і гордою статтю.
Все дарма, все дарма… Там немає любові тепла…
- Я залишаю сьогодні вас, сестри і браття,..
Капля сльози пролилась скрізь байдужості скла.
- Батьку, дивись, он розквітли троянди, а роси
Наче в небі веселки у весняному саду…
Хуртовина цвітіння вплітає у коси
Сніговій королеві  любові і щастя мету… 
14:30
23.11.14.


Рецензии
Красиво.. очень...

Ксана Поликарпова   24.11.2014 00:58     Заявить о нарушении