Почему молчит мой рот?

Альбина Королёва.

Почему молчит мой рот?
Он ест вкусный бутерброд.
Когда ем, всегда молчу,
Не болтаю, не кричу.
Чинно за столом сижу,
И в окошко не гляжу.
По квартире не брожу.
На кровати не лежу.
И прошу ребят учесть:
Только в кухне надо есть!

Igor Zakharov

Why my mouth does keep silent?
It’s just filled with tasty sandwich.
When I eat, I’m always silent,
Out of stir or shout manage.
At a table I grandly sit, and
Do not look through glass of window.
I don't stroll about the apartment.
On a bed don't lie, being indoor.
All the kids are to consider:
There in kitchen have a dinner!


Рецензии