Пустоцвiт

Розколотить небо смугасті фарби
Синьо - білі проліски самоти
Знову втратило щастя колір
Та руйнує час всі мої мости

Заклопотані дні роз'їдає вечір
В сіро-чорному  мареві - менше сну
Моє серце коханням, як лід застужене
Бо не баче знову в собі весну

Вже не грають сурми , мовчать свирелі
Не співає в полоні чарівний світ
Народилась квітка у бога в долоні
Придивилось Сонце , а то - пустоцвіт


Рецензии