Чи зна ш ти?

Чи знаєш ти, як душу ранять ті необачливі слова?
Чи знаєш ти, як серце плаче, як все ділю я вже на два?
Ти знаєш? Ні. Ніколи ти й не знав.

Чи відчував колись, як щось бринить у грудях?
Чи відчував, як враз тамує подих?
Бреши, не відчував.

Чи ти колись кохав, як янголи кохають?
Чи ти колись страждав, як на землі страждають?
І знову ні, і знову фальш.

Чому ж тепер мені ти серце так і краєш?
Ти ніби біля мене, а інший шлях шукаєш.
Не знаю, що й казати.

Сказать «Не йди»? Але ж підеш.
Сказать «Кохаю»? Цього не бережеш.
І вже тоді не хочеться нічого.

Іди, іди й не повертайся.
Дійсно, я переживу.
Але собі ти все ж зізнайся:
"Для чого сон цей наяву"?


Рецензии