Возвращайся! укр

(Білий сум)

Повертайся!
Терпіння вже не стає,
Пізня осінь
Вітрами в обличчя б’є,
А тумани нудні
Сонця диск у рядні
Сірих хмар
Своїх заховали…

Ти в осіннього озера
Білий сум
В береги його –
На мою біду
На прощання
Із літом, де в душу -
Природи чари…
Риба воду б’є…
Тиша воду п’є…
Тільки вітер
Куйовдить хмари…

Повертайся!
Почуй мене – крізь туман,
Бо не можу більше
Уже сама,
Бо кохання палА,
Де була зола,
Іскра серця туди,
Де ховаєшся ти,
Променистим
Вогнем вдарить!
Краще – так прийди,
Не було б біди,
Пломінь самоти
Очерет, що між нами,
Спалить!
ID: 537095
Рубрика: Вірші, Лірика
дата надходження: 15.11.2014 14:13


Рецензии