Не тратьтесь задарми

Де ти блукав вночі,
Коли мій сум потрапляв у каву?
Затули мені міцно очі,
Я не хочу бачити правду.

Я ковтаю солону воду,
Моє тіло горить у вогні.
Милий мій ,линь додому,
Вкриє ніч ці жахливі сни.

Де ховаешься ,коли погано?
Дай до тебе хоч сердцем прильну.
Все зміниться, незабаром.
Пригони мене і пильнуй.

Не блукай більш вечорами,
Повертайся до світанку.

Не тратьтесь задарми,
Коли вас хтось чекає до ранку.


Рецензии
красиво! хотя не все поняла...

Елена Нигри   03.12.2014 21:06     Заявить о нарушении
Благодарю за вашу рецензию

Ульва   04.12.2014 06:58   Заявить о нарушении