Зима

Квітка в твоєму волоссі
Ще пахне свіжістю літа.
Холодна зима вже на носі ,
Але ти ще сповнена світла.

Теплі й яскраві сни
Вплітаються в твої коси.
Ми діти тої весни,
Де ще бояться морозів.

За вікнами вже зовсім темно,
Й замідленні життєві рухи.
Холодна зима,певно,
Простягає до нас свої руки.


Рецензии