поки бьються наш серця

Україна, то є мій дім,
То Єдина моя Батьківщина,
І я з нею, всім серцем своїм,
Вона мати, а я дитина.

Моя ненька найкраща в світі,
Найщиріша, добріша земля,
У жовто-блакитному цвіті,
Уся наша дружна сім'я.

Завітайте до нас у гості,
Пориньте у світ краси,
Після ненависті і злості,
Настануть і добрі часи.

Саме в нас найгарніші дівчата,
Саме в нас найпалкішість є ця,
Наші хлопці свої оченята,
Не сховають узрівши бійця.

Не злякаються тих, хто воює,
А будуть іти до кінця,
Поки ненька того потребує,
Поки бьються наші серця.


Рецензии